In Ridderkerk kan je op de meeste plekken gratis parkeren. Een beperkt aantal locaties is voorzien van betaald parkeren en mocht je hier gebruik van willen maken, dan wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Goedkoop parkeren in Ridderkerk is goed mogelijk, want de tarieven zijn niet bijzonder hoog. Zo kan je in de parkeergarages al terecht voor een tarief van ongeveer 1 euro per uur. Hiervoor staat jouw auto droog en veilig in een van de garages in het centrum van het dorp. Wil je Ridderkerk een keer bezoeken, dan ben je dus niet veel geld kwijt aan parkeerkosten.

Parkeren Ridderkerk

Parkeergarage Koningsplein te Ridderkerk

Een goedkope parkeergarage in Ridderkerk is bijvoorbeeld die aan het Koningsplein. Hier kan je de auto kwijt voor een tarief van slechts 1 euro per uur. Daarnaast is er een dagtarief van enkel 5 euro. In vergelijking met andere steden is je auto hier parkeren dus zeer goedkoop. Kijk voor andere parkeerplekken eens op onze algemene pagina. De garage bevindt zich onder het gemeentehuis en zodra je eenmaal boven bent, zal je direct in het centrum van het dorp uitkomen. Door te kiezen voor de parkeergarage aan het Koningsplein in Ridderkerk ben je zo in het bruisende centrum met veel winkels en eetgelegenheden. Daarnaast is het in deze garage mogelijk om 24/7 uit te rijden.

Openingstijden Koningsplein(Uitrijden 24 uur per dag mogelijk)
Maandag: 07.00 tot 23.00 uur
Dinsdag: 07.00 tot 23.00 uur
Woensdag: 07.00 tot 23.00 uur
Donderdag: 07.00 tot 23.00 uur
Vrijdag: 07.00 tot 23.00 uur
Zaterdag: 07.00 tot 23.00 uur
Zondag: 07.00 tot 23.00 uur

Goedkoop parkeren in centrum Ridderkerk

Gaat u boodschappen doen in het centrum van Ridderkerk, dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de parkeergarage aan het Ridderhof. Ook hier zijn de prijzen zeer laag en kan je de auto al kwijt voor een bedrag van slechts 1 euro per uur. Deze garage is pas gerenoveerd en dus voorzien van een stralend uiterlijk. Net zoals de garage aan het Koningsplein geldt ook hier een vast dagtarief van slechts 5 euro. Een voordeel van de parkeergarage aan de Ridderhof in Ridderkerk is, dat je een waardecoupon krijgt als je bij een van de supermarkten boven de garage boodschappen doet. Tijdens een kort bezoek betaal je uiteindelijk niets voor deze parkeeractie. Dit is natuurlijk mooi meegenomen en zeer handig als u veel boodschappen doet. Goedkoper overdekt parkeren is dan ook niet mogelijk in Ridderkerk.

Openingstijden Ridderhof 
Maandag: 08.00 tot 20.00 uur
Dinsdag: 08.00 tot 20.00 uur
Woensdag: 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag: 08.00 tot 21.00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 tot 19.00 uur
Zondag: Gesloten

Parkeergarages in Ridderkerk zijn goedkoop

In totaal zijn er drie verschillende parkeergarages beschikbaar in het centrum van Ridderkerk. Wat opvalt is dat de prijzen zeer laag zijn. En verschil tussen alle garages is er vrijwel niet. Enkel dat je bij de een een kortingscoupon ontvangt als je tegelijkertijd boodschappen doet. Parkeergarage Jorishof heeft een uurtarief van 1,66 euro. Hiermee is deze garage een van de duurdere in het dorp. Daarnaast geldt hier een maximum dagtarief van 10 euro. Ook hier stap je direct in het centrum van Ridderkerk en kan je heerlijk genieten van de vele winkels en restaurants. Op elk gewenst tijdstip en elke gewenste dag kan je hier in en uitrijden.

Gratis parkeren in Ridderkerk

Buiten het centrum van Ridderkerk kan je overal gratis parkeren. Wilt u bijvoorbeeld genieten van de natuur in Ridderkerk, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de parkeertarieven. Een dagje aan het water of in de natuur kost je geen geld in Ridderkerk. In vrijwel alle woonwijken kan je gratis de auto kwijt en is er geen parkeervergunning nodig. Enkel in het centrum van Ridderkerk moet je op enkele plekken buiten betaald parkeren. Er zijn voldoende parkeermeters aanwezig en ook is het mogelijk om mobiel parkeren te activeren. Parkeren in Ridderkerk hoeft dus niet veel geld te kosten en is in de meeste gevallen zelfs gratis.